Det värmer fortfarande gott <3

Det är inte utan att jag känner mej ganska trött efter en så händelserik lördag.
Ofta har jag varit med och gjort överraskningar åt goda vänner och tyckt det var jättekul :-) I lördags fick vi känna på hur det var ... Självklart är vi sååå tacksamma och glad över att våra vänner gjorde en så överväldigande kväll för oss <3
Jag måste också erkänna att det var ovant och märkligt att tappa fotfästet för en kväll och var "utan schema" ;-) hehe
 
Tack än en gång alla goa kompisar som gjorde vår dag :-D
 
Idag har jag arbetat i skolan vilket är kul när jag gör det så där ibland <3 Jag är nog förstås mer och mer säker på att jag ska gästspela ett tag till ... kanske jobba med små barn igen ... Det känns mer och mer viktigt att värna om svårigheter som syns tidigt. Ja i vilket fall ska det först vara jul med allt det innebär .. sen får vi se.
 
Jag påbörjade lite julstök i eftermiddags genom att baka årets första lussekatter .. Sonen började kalla dem "russekatter" idag. Tänk vad mycket klyftigare ... Russin i bullar ... mer logiskt med Russe än Lusse ;-)
 
Fönsterputsning och juligare gardiner + juleljus i fönsterna står på agendan här i veckan. Undras vilken dag jag hittar inspirationen ;-)
 
Må gott <3
Kraaam
 
         
Tack för alla fina ord ... de ger lust och levnadsmod ;-)

Fantastisk överraskning :-)

Att bli lurad gör inget om det blir så här fantastiskt kul 💝
 
I går var planen att göra något ihop med mannen, dottern och hennes pojkvän för att fira att jag snart blir 50 år och som en mysig kväll för ungdomarna som beger sej till Alperna på långäventyr 😍😳
 
Vi började med att åka ner på stan där vi åt lunch på fantastiska Inkognito. "Vi" var då trion av Johansson 😉
Det var både gott och nyttigt.
 
Sen var det tågresa till grannstaden Malmö och biobesök .... Hallonbåtsflyktingen hade jag sagt att jag ville se men det hade inte blivit av. Den var ganska bra och gav goa skratt som vi tog med oss till en krog i närheten där vi tog en öl/cider i väntan på vår fjärde person 👍😍
 
..... bråttom fick vi visst då helt plötsligt då dottern menade att vi skulle skynda oss till restaurangen där de beställt bord. 
 
Men se här började luret ... Både mannen och jag fick på bindel för ögonen och blev intryckta i "fulbilen" och med den for vi iväg till okänt mål.
... Vi borde förstått ..." var har vi varit på "lurfester" senaste året?"
... om inte hos vännerna Rosenknopp 👏😉😍
 
Efter en tupplur i bilen (som vi då inte hade en aning om vart) blev vi inledda till ett hav av vänner som kommit från när och fjärran för att gratta oss båda som fyllt 50 (eller ska snart 😘) 
100 års festen var ett faktum 😍🎂🎉
 
STORT TACK ❤️ Till er alla som gav oss ett oförglömlig minne!!!!
Till Dottern och de som hjälpt henne att ordna denna fantastiska fest ... Vi älskar er!!!! 💋💋💋💋💋💋
 
De lurade ;-) :-D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Stor Puss <3 ;-) 
 

Små barn små bekymmer ... Stora barn andra bekymmer ;-)

:-/
 
Lite i den fasen är vi just nu men skam den som ger sej. Då handlar det såklart om sonen och om det faktum att han snart räknas som vuxen. Nya regler ska följas och han liksom de flesta med funktionsnedsättningar är inte omyndigförklarad. Det känns rätt och riktigt att tänka att han ska avgöra hur hans liv ska bli ... men
 
Som alla förstår (hoppas jag) kommer det till andra krafter och funderingar när det praktiskt ska gå att lösa. Idag uttryckte jag mej precis så här i ett myndighetssamtal " .. vi vill veta vilka rättigheter och skyldigheter han har och vilka möjligheter det finns att han ska klara sig "själv" .. stå på egna ben när vi dör ... för det hoppas jag vi gör före honom .."
"Ja det var ju rätt och bra tänkt" ... var svaret .. men något klokare blev jag inte.
 
Jag har vänner som gjort allt detta och som säkert gärna hjälper oss om vi ber dem. Det är ju bra det att jag är lite kontrollfreek och vill verkligen veta ALLT ;-) (Jag vet att det är omöjligt ;-) )))
 
Nu sitter vi här och lusläser allt vi hittar ... mannen och jag ... denna fredagskväll i november <3
 
 
Ha det gött
Kram <3
Visa fler inlägg