ja´e´me´... än ;)

Mycket "göra" i bråda dagar. nu väntar snart visning av vårt gamla bo och uppfräschningen är i full gång. Det blir jättefint :)
Kanske inte kul att förra boenden skrivit autograf på väggen precis ;)
Det blev tapetsering och målning hela dagen. Jag tog helt enkelt ledigt från lönejobbet ;) Även mitt dygn är ju 24 timmar ;)
Hemma i nya boet var hantverkarna och arbetade med vårt kakel i köket. Jag blev helt rädd när jag kom hem i går - hade "popsnöret Hatte" varit för vågad i färgvalet? Jag tycker nog att det är rätt fräckt ;)
Annars rullar allt på som vanligt - i 190 knyck ;)
Tjingeling :)


Förändra ... utveckla ... utvecklas ???

De flesta av oss kommer nog i dessa tankar ibland. Jag är där igen. Hela mitt vuxna liv har jag velat göra mer och mer, annat och både ge och få nytt. Det lättaste är att ge ge ge och ge. Att själva få eller ge sej själv något är knivigare. Kanske Björklunds försök att höja standarden på läraryrket gör att jag kommer att förkovra mej? Kanske ... ???
Jag är inte en av många som oroar sej för om de duger efter förändringen. Det gör jag väl ??? eller så får jag ta chansen till förkovring :)
Mycket har egentligen förändrats de år jag har arbetat i skolans värld - utan att någon bestämde så.
Trist att säga, men i den förändringen ser jag precis tvärtom vad jag hoppas och tror att lärarlegitimationer och annan förändring kommer att ge.
Hoppas man tittar över organisationer oxå ;)och ser till att man är tvungen att tänka till innan man börjar nya verksamheter. Testar tankarna på hur hållbara de där snabba lösningarna är.
I mitt fall känns det som att de anställde de mest stryktåliga de kunde tänka ut - en av dem var jag.
Hur många blåtiror tål man egentligen? Hihihi
Än går det och det är de fantastiska "ungarnas" förtjänst :)
De gör framgång på framgång :) Jag gillar mitt jobb, kolleger & kids, och det är tur för organisationen ;)
Sommaren känns över :( hoppas jag tar fel :(
Strumpor har åkt på och jeans - ja de har jag haft från och till sen juli månad ;) Kanske en ny istid??? hahaha
I morgon har jag tagit tjänstledigt för att få den oändliga bördan att ta slut. Jag måste få färdigt i gamla boet så att blivande spekulanter slipper sonens autograf på väggen ;(
Det är roligt nästan jämnt :)
Ha det bäst - Det har jag :)

Slagen kvinna ;) hihihi

HuHuHu ;)
Fest Fest i dagar tu = tar på krafterna ;) Ska man dessutom vara fotbollsmamma om söndag ;) blir jag riktigt golvad ... OjOjOj ...

Helgen har varit fantastisk och nu krävs "rast & vila" inför ny arbetsvecka.

 "TantHatte" måste vila ;) See You ;)

Visa fler inlägg