Kommunikation ... ack så komplicerat <3

Trots samma nationalitet, dialekt .. ja egentligen alla yttre förutsättningar för att förstå varandra ... blir det fel.
 
Jag har varit i skolan med sonen idag igen och ännu en gång förstått att det är svårt och att vi ska tacka vår lyckliga stjärna att han har egna assistenter som följer med honom och som vet hur det blir bra.
 
Även med bästa vilja så hade det ändå blivit för mycket oklart och för många förändringar utan någon insatt vid sin sida.
 
Morgonen började vi i Skrylle med en promenad och sen "lek" vid naturlekplatsen. De har byggt en finfin naturlig lekplats med linbana mitt i skogen. ... kanske jag gör dumt nu som berättar ;-) .. då får vi inte den för oss själv sen   ;-) hihi
 
 
 
 
 
 
 
Sen en snabb lunch innan utflykt med skolan till 4H gården eller som sonen säger "Grisen på gården"
 
 
 
 

Härligt trötta kommer vi somna ikväll .. det är skönt när man rört sej hela dan <3
 
Ha en god natts sömn <3 Kraaam
 
 

Dax att packa ihop <3

På morgnarna känns det höst och underdagarna skapligt varmt. Trots det är det nog dags att få ut vattnet ur poolen och in parasollen.
Efter en heldag med sonen i skolan och på utflyktseftermiddag plockade jag både hallon och björnbär och frös in. Det är härligt att plocka fram dessa godingar i vinter och tänka på sommaren.
 
Måleriet har stått still ett tag också men måste prioriteras så snart det går. Assistansbristen gör att det inte finns en gnutta tid över just nu .. det är då stressen växer i mej och jag tänker "jag måste hinna före höstens stormar och piskande regn ... "
 
Höstsnuvorna börjar skölja in över befolkningen men vi ska klara det. Mer Nonijuice och många bacillrensande promenader. Inneträning och annat i snoriga miljöer ska vi försöka förebygga. Sen hostar de kanske baciller på oss när vi handlar mat förstås ;-) Man kan bara göra sitt bästa.
 
Vila ska också vara bra har jag hört så godnatt med er allihop <3
 
 
 

Märk väl en som vet hur man bäst äter en bulle ;-)

:-) ... jag klarade det ... I´m back <3

De åren jag kämpat med diffusa symtom på smärta hos Robin .. och före det Forcys onda ben ... har gjort att jag tappat lite självförtroende i ridningen.
När jag så kom ut till Martinas "lille snutte" och inte fick ihop det direkt tänkte jag på allvar ... "lägg ner ... bryt ihop" ... men jag valde "kom igen" ;-)
 
Det var jag glad för idag då jag på femte försöket verkligen kände ... "det här kan du :-)"
 
Det var en härlig känsla ...
 
 
 
...
 
I kväll känner jag att "va f_n ... allt är möjligt"
 
Nu ska jag hålla detta vid liv OCH erövra andra "spöken" jag lagt mej till med ..
 
Annars har jag jobbat med sonen i skolan idag och nu i kväll tydliggjort lite material som jag tror han kommer gilla .. Han vill ju alltid att det är "Månsordning" .. och det är ett evigt detektivarbete att utröna vilken ordning det är ;-)
 
Nu blir det sköna drömmar och nya utmaningar <3
 
Godnatt <3
 
Visa fler inlägg