Speciella dagar ...

Idag Morsdag .. för några dagar sedan Hamburgarens dag ... kanelbullens dag ..
Med åren har det blivit fler och fler dagar vi kan uppmärksamma :-)
 
Idag var vi många mammor som fick extra uppskattning. Jag fick en "göra egen glass" bok och det ska jag minsann fixa. Tänk var gott och "nyttigt" ... i alla fall härligt att veta vad som finns i glassen vi stoppar i oss.
 
Jag skänker oxå en extra varm tanke till min mor som aldrig fick träffa sina barnbarn men som kanske "sitter där och tittar ner" (som Pippi Långstrump sa) och ser hur fina de blev ... hennes barnbarn <3
I så fall ser hon också hur jag kämpat för att fylla mitt liv med bra saker och tagit hand om mig och andra som hon lärt mig <3
 
 
Stor Puss & Kram och Tack för att du hjälpte mig att bli den jag är idag .. Du och pappa gjorde min barndom trygg och därmed vågar jag leva och tänka som jag gör.
 
 
De senaste dagarna har jag träffat vänner, byggt upp mina muskler i ett brutet ben, skjutsat dottern och väninnorna till festligheter, kollat på simhoppande son, myst med min käraste, städat och fejat, lagat mat, diskat ... ja som vanligt - Levt livet <3 som om alla dagar var speciellt härliga dagar <3
 
Kram till er alla <3
 
 
Tyvärr ser det ut som om jag sover väldigt dåligt om man ska tro mitt aktivitetsband så därför gott folk ...
Godnatt :-)
 
ZZZZzzzzzz......
 
 
 
 
 
 

Nu är det åter dax <3

Dags att rapportera lite om dagar som gått <3
 
Två dagar med endast 500 kalorier är genomlevda och jag tycker inte att det är så hemskt. Tre veckor - på väg in i den fjärde med två dagars halvsvält och jag tror att jag blivit lite hälsosammare. Piggare är jag i alla fall. Minskat midjemått ... tjaa marginellt i så fall och lättare ... tror faktiskt inte det. Jag har en lite fobi så jag ställer mig inte gärna på vågen.
 
Nog om det ... liver rullar på och jag har ..
 
Letat efter bortslarvade skor - inte mina ;-)   Tyvärr har jag inte hittat dem så jag fick köpa nya (= alltså fattigare) och får leta vidare.
 
Jag har varit på bra möten med skola, assistenter och assistansbolag.
 
En förmiddag kumperades med dottern vilket jag gärna hade gjort oftare <3
 
 
Ringt lite viktiga samtal och besökt GuruAffe som helat min svullna dansfot ;-) Tack för det!
Jag tror minsann han kan hålla liv i mej ett bra tag till ;-)
 
Nu behövs vila och planeringsdrömmar. "Vad ska studenterna få i paketet?" är temat i natt ;-)
 
Kramisar <3
 
  

Idag krävdes en tupplur 😊😎💃🏻

Nu har många aktiva dagar tagit ut sin rätt 😴👼🏼
 
Bröllopsmiddag i fredags följdes av 40år +moms fest igår. Det är kul att träffa gamla vänner man inte sett på länge, träffa nya bekanta, äta och dricka gott och sist men inte minst. Klä upp sig 💃🏻 När vardagen rullar på är det inte ofta feststassen ska på. Vissa gånger jag ska iväg har kläderna på något vis hängt i för varm garderob och krympt men ibland funkar lite av det "gamla" 😎 Det gäller att ha 🍀 eller lätta på plånboken.
 
Igår hade vi en fantastisk kväll. Jag till och med dansade i högklackat på mitt opererade ben ✌🏻️ 
Jag får förstås bekänna att det märktes idag. Lite svullet är benet och trög är hjärnan men .. Glada sitter vi här och undrar om det kanske borde planeras fler festkvällar. Det är ju superkul!!!
 
Mannen och jag tog oss också iväg till skogen för en promenad följd av lunch. Väl hemma igen skulle vi bara ligga i solen en stund och läsa en god bok 😎☀️ men somnade så gott 😂
 
Tack för en go helg och Lycka till med kärleken och livet som 50 🌹🌹🌹
Kramar från en glader 😍
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg