Så oerhört nöjd ...

.. nöjd med att jag till sist bestämde mej för att ta hand om familjen i första hand. Att stötta andra oxå men efter familjen.
Att leva i en familj där någon familjemedlem behöver extra stöd tar kraft från oss alla .. kraft man inte har om alla i familjen måste finnas på ett "utanför hemmet jobb" oxå.
Så hade vi det i flera år men nu är jag mest en freelancer då jag inte jobbar med sonen och hans fantastiska assistenter.
 
 
En freelancer som gärna bjuder på erfarenheter och kunskaper så mycket jag bara orkar men ... skillnaden från förr .. nu gör jag det bara när jag kan finnas utanför familjen <3
 
I morse var det en morgon då jag var mer tacksam för detta än de flesta mornar.
Idag behövde jag hjälpa och stötta för att dagen skulle bli bra ..
 
Sen kunde jag bege mej till annat jobb ..
 
Det känns gott i hjärteroten att möjligheterna är andra nu.
 
Godnattkram <3

Stolt kvinna i sina bäst år ;-)

Hihihihi ..
 
Idag var jag på gymmet och fick ett anpassat program just för mej. Precis så som alla får när de är nya.
Jag visste på ett ungefär vad som kom att vänta mej och tänkte "springa där på ett löpband med en yngling som kritiskt granskar .. " Nopp ;-)
Med ryggan packad med innegympadojjorna och lite annat joggade jag ifrån kojan en halv timme före jag skulle vara där. 3 km i lugn lunk tänkte jag .. det är en bra uppvärmning.
 
Lite flåsig kom jag fram en bra stund tidigt men stolt :-) Jag var uppvärmd och nu börjar jag om .. (det är attan att jag tröttnar och tar mina månadspauser ;-))
 
 
Efteråt promenerade jag stolt hem och lunchade .. Before träff med Hovis och Robins skobyte :-)
 
Det var en av hennes envisaste dagar jag upplevt .. tur Hovis har en ängels tålamod <3
Slutet gott allting gott ..
 
 
Bara lite litteraturläsning ryms i knoppen innan det är dags för vila.
 
 
Ta hand om er <3
Kram
 
 
 

Supertisdag <3

 
 
 
  
 
Idag började jag med superstund i superväder tillsammans med en våryr Robin. Rodeo skulle jag vilja kalla det ;-) Då är det kanske vår trots att vi fortfarande har februari månad .. Efter ett hårt arbete förtjänas beröm .. att få tugga grönska är bra tycker Robin ;-)
 
Det är mycket att fixa och trixa med inför stundande skidresa men ändå hade jag tackat jag till en träff med tjejer för att prata funktionshinder i allmänhet och politikers agerande i synnerhet ;-) Det var verkligen lärorikt och utifrån detta möte lärde jag mej nytt. Bl.a att kommuninvånare med funktionsnedsättningar har rätt att välja sitt boende i mycket större utsträckning är det sen beviljas .. Jag kan inte förklara det bättre än att ge er länken till regeringens "frivilliga lag" för kommuner. Få har nappat på att följa den och vi undrade varför .. Detektivarbetet har börjat ..
 
 
 
 
Nu ska jag vila min kropp och förhoppningsvis också min knopp ;-)
Godnatt <3
 
Visa fler inlägg