Kalasdag med go mad och goa vänner ;-)

Idag var det tredje gången vi firade mannen som fyllde år för ett par veckor sedan. Det är härligt med go mat och babbel med gott folk. Efter att ha försökt lösa alla samhällsproblem, egna bekymmer ;-) och ätit och druckit gott var det dags att runda av. Sjuka ben och söner som ska på tidiga aktiviteter i morgon kroknar tidigt.
 
Annars idag hade vi lite grimasövningar och städning. Det mesta tar lite längre tid men nu går vi mot ljusare tider och snabbare Hatte.
 
 
 
 
 
Sov Gott <3

Omtyckt som sovsällskap & Lite mer nostalgi <3

Igår, liksom många andra kvällar önskade två i familjen att jag skulle sova med dem. Ligger de bara still och låter bli att vifta med en hårig svans i ansiktet så kan jag väl tycka det är mysigt jag med.
Vi behöver inreda med en dubbeldubbelsäng så att alla får plats. Nu får vi dela upp oss.
 
 
      
 
Det blev inget blogginlägg igår just pga det. Jag hamnade till sängs vid nio och sen kom jag inte upp mer. Suck!
 
Både igår och idag har vi haft så fina vårdagar vilket gör mej så glad och pigg.
Igår behövde jag mat och fick därför lite hjälp ut med rullstolen och kunde ge mej iväg till affären. Efteråt satt jag kvar ute och njöt medan jag pratade med en kompis som liksom jag har svårt att göra lagom mycket. Nu var det hennes tur att ha tappat all kraft. 50 år är vi och det har tagit oss så lång tid att fatta. Världen rasar inte om vi gör lite mindre och ställer upp lite mindre.
 
 
Idag blev det inte mycket till utevistelse trots att solen lös. Jag var tvungen att ta tag i det faktum att jag är sjukskriven. Det ska ju anmälas hit och dit för att man inte ska bli utan räkningspengar. De trillar ju in även när man sitter här tillfrisknar.
Lite fotskötsel blev det också.
 
Nu sitter jag här och längtar till kalaset i morgon. Mannen får minsann många kalas i år.
 
Ha en skön sömn och dröm söta drömmar <3
 
  
  
 
  
 

Prat om här och där ...

Idag har jag städat bort svarta streck jag åstadkommit med mina rullstolsrace här hemma. Det är inte lätt att skynda sig. Det är lätt att köra på saker då men idag blev det som nytt i köket i alla fall.
 
Ja och sen kom min vän med semlor hon bakat <3 Jag tyckte vi skulle äta lite riktig mat först och bjöd därför på hamburgare som mannen malt kött till. Vi hade också hemmabakade hamburgerbröd. Mumsigt värre ska jag säga.
 
Semlorna var super smarriga de också .. Vi satt här i mitt nystädade kök, pratade om allt mellan himmel och jord och mös hela eftermiddagen :-)
Tack för i dag kompis <3
 
Nu i kväll har jag börjat leta bland kort från när och fjärran. Jag har täkt mej att göra en present åt en god vän som snart fyller år <3
Så himlans kul det är att tänka tillbaka och se alla på foton från då. Så mycket tok vi gjorde redan då ;-) Några bilder skickade jag endast åt de som var på bild ... av förklarliga skäl ;-)
 
Litet smakprov ska ni få innan John Blund kommer.
 
Godnatt <3
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg