Åter utanför huset :-)

Jag började med en liten tur till affären igår och idag skjutsade mannen min mej till våra vänner i Tyringe. Det var träff med Aktieklubben.
 
Jag trodde aldrig det skulle ske ... men efter mötet och en superb middag var jag glad att jag faktiskt inte fick fortsätta. Det stod bad och simträning som nästa punkt.
Efter fem timmar hemifrån var jag helt slut. Jag somnade i bilen och sov största delen av resan hem.
 
Det tar på krafterna att läka ett ben ;-)
 
 
Känner mej trött som en trasdocka och tänker dra mej tillbaka - Godnatt
 
 

Nytvättat hår är lyx ...

Det är många förändringar i livet med Hatte.
Jag duschar vanligtvis minst en gång om dan och det gör nog många onödigtvis i vårt moderna samhälle. Miljövänligt? Nä säkert inte ... men på något vis har det blivit så. Nu med bara ett fungerande ben är det där lite svårare ... in i en trång duschkabin .. på med sopsäck på sjuka benet och sedan på något vis duscha. Livsfarligt tänkte jag ... men håret måste tvättas fick jag för mig i förmiddags. Köksvasken fick det bli ... :-) Alltså håret då .. Jag badade inte hela Hatte i vasken ;-) Trots att vi har en gigantisk ho i vårt kök....
 
Sedan har jag varit ute med rullstolen för första gången idag :-) sonen och hans assistent körde mej i de värsta backarna. Det var tydligen riktigt spännande och behöver jag säga att det kändes lite vanskligt att höra skrockande skratt och veta att han tittat på Pippi när tjuvarna kör Tant Matilda i rullstol och "tappar" henne i en backe ;-)
 
Jag kom helskinnad hem <3
 
Imorgon väntar fler äventyr ... annorlunda äventyr <3
Morsning :-D
 
 

Svensk sjukvård - ingen hälsoresa

Att vara sjuk och göra den resa jag och många med mej gjort är då ingen hälsoresa. Från söndagen jag skadade mej och fram till jag kan släppa alla mediciner har jag fått i mej mer onyttigt än jag tidigare gjort på de 50 år jag levt. Jag är tacksam över att smärtstillande och andra droger jag nu fått finns vid akuta tillfällen som nu men också väldigt tacksam för den hälsa jag haft tidigare.
 
Idag ringde jag GuruAffe för råd och diskuterade om han trodde det finns något sätt att påskynda läkning och på så sätt minska "drogdagarna". Han hade lite förslag så nu är jag snart frisk ;-) (hoppas jag). Nä skämt åtsido men kanske jag kan släppa syntetiska mediciner tidigare och på så sätt inte sätta min kropp i sämre immunförsvar än nödvändigt. Idag (utan GuruAffe medicin) har jag klart en dag utan morfin och jag är glad. Jag känner mej mindre "trög" och det är en befrielse <3
 
Gulliga kompisen Boel kom med hembakta kakor i eftermiddags som smakade mumsigt ihop med goa skratt och prat. Det är härligt med vänner <3
 
Annars har jag bara gjort det dagliga och dammsugit i rullstol ;-) Det blev väl sådär men de största råttorna och smulorna är borta.
 
Kram nu är det sömn som behövs ZZZzzzzz
Godnatt
 
 
Visa fler inlägg