Så kom regn ..

Jag påstod i morse att mannen legat och önskat regn idag så att måleriet fick skjutas på framtiden ;-)
Med ett finurligt smile satte han sej och höll mej sällskap vid frukostbordet. Vi kommer hinna måla .. och det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå så ... What the big deal ;-)
 
Pappergöromål och diverse planering och inköp blev i alla fall gjorda.
 
Nu i kväll joggade jag iväg 5 km "så fort jag förmådde" ... Tro nu inte jag låg som en rem kring Lund .. De färdigheterna har jag inte men var klart nöjd. Med alldeles för lite sömn måste jag säga "supernöjd"
 
Lite gos med grannkatten och lite senare vår egen miss hann jag med men nu bara måste kropp och knopp VILA <3
 
På återseende <3
 
 

Sömn är viktigare än mat ...

Värmen som varit otrolig i flera veckor har tagit en liten paus. Det tycker säkert en del är förfärligt medan andra kan tycka att det är skönt. Många har svårt att sova varma sommarnätter och tänker då att NU ... nu ska jag få ro.
 
Jag gillar värmen oavsett om jag sover och vaknar lite på nätterna. Det tillhör min vanliga sömn ... tyvärr :-/
Under snart 20 år har andra styrt min nattsömn än sol och värme ;-)
 
Idag är jag lätt förvirrad då jag sovit 3 timmar ... kört och hämtat familjemedlem (vilket jag själv erbjudit) ... sovit 2 timmar ... varit uppe med en ickesovande son ... småsovit 15 min ... pratat med pigg son om att vila lite till .. småsovit 20 min ... blivit ombedd att hämta nyckel för filmtittande .. svarat att vi vilar lite till ... småsovit 30 minuter ... lämnat över assistansjobbet till pigg och frisk.
 
Jag tänkte lägga mej och sova, men sitter här med frukostkaffet efter att ha matat en ensam och lite ledsen grannkatt.
 
Galet men nu säger jag ... på återseende.<3
 
ZZZzzzz ....
 
 

Sommartorka :-)

Varje sommar likadant .. Även mediafolket har semester och de som arbetar verkar stundtals ha letat i arkivet och tagit fram redan skrivna artiklar. Det är väl för att vi ska slå av på infoinflödet över sommaren och få lite torka på hjärnkontoret oxå skulle man kunna tycka ;-)
 
 
En del artiklar hade inte fått så stor plats i tidningen om det inte var för att det fattades material och det kan vara bra.
 
Jag hittade en artikel igår ang. syskon till funktionshindrade som intresserade mej ..
 
 
 
... liksom en artikel om lärares arbetstid. Det är ofta man hör avundsjuka kring det och en rektor förklara sakligt hur det egentligen ligger till. Härligt!! Fakta från en som vet och som kanske kan sudda ut lite avund :-) ...
 
 
Nu i sommartorkans valtider görs det undersökningar i olika frågor ... man måste såklart kritiskt läsa dem liksom alltid .. många har inte riktig tyngd ;-)
De här olika påståendena ger eld i den glöd som pyr hos politiker och genast kommer diskussionerna igång.
 
I mitt tycke är de politiker som berättar vad de och partiet tycker UTAN att smutskasta vad andra tycker bäst. Väljare vill veta vad olika partier tänker jobba för INTE vilka som tänker ta fram allt tok andra gör.
De olika valbarometrarna som vi alla kan kolla upp vad vi tycker och vilket parti som verkar tycka samma tycker jag är väldigt bra. De saknades absolut när jag skulle välja mina första gånger. Då kunde jag bara lyssna på det där smutskastar snafset som jag idag tycker gör politiker mindre trovärda. 
 
Ta hand om varandra och glöm inte dricka ;-)
Sommartorkan kan drabba er <3
 
Visa fler inlägg