Glad Skärtorsdag

Äventyret från igår ska ni få först ;-)
 
Mannen hade beställt byte av däck på ett ställe som var okänt för oss båda. Däcken som var köpta till ett superpris var skickade dit och jag skulle fixa så det blev gjort. Nema problema .. så långt ;-)
 
Jag tittade stressat in genom verkstadsporten eftersom jag var något sen .. kanske precis på minuten. Innanför dörren möttes jag av 6 mäns ögon som formligen stirrade på mej ..
Hmmm ... en av dem som stod närmast sa jag sådär lite försynt till  "Jag skulle byta till sommardäck ...
 
"Du får gå till Bengt!!!" sa han lite bryskt ..
 
Bengt ... tänkte jag .. vem är det? En man som satt bakom ett skrivbord kunde heta Bengt tänkte jag sedan för alla de andra hade sitt ursprung i något annat land såg jag när jag tittade närmre.
 
Den där Bengt verkade inte vilja prata med mig men sa efter en stund att jag skulle hämta bilen.
 
Sen .. nyckeln skulle lämnas till en av de unga grabbarna så körde han in bilen (Jag hade kunnat men i denna stund och sammanhang verkade det inte okej att jag ... kvinnan i leopardslufsbyxorna .. gjorde det)
Den äldre av de männen som skulle byta däck sa lite smickrande att jag hade "en fin bil .. fin röd bil .. en riktigt flickbil"
:-D
Tant Hatte i leopardslufsbyxor :-D hihihihi
 
I en och en halv timme stod jag helt förskrämt bakom en av deras bilar och väntade. Den äldre mannen basade över de yngre och sa att de inte fick sätta repor på mina fäljar. Sen vände han sig till mig igen och berättade att han såg till att rädda fäljarna från repor ..
 
Däckbytet var så över och det var hur bra gjort som helst men jag hade lovat mig en sak.
Aldrig mer skulle jag åka iväg i leopardslufsbyxor :-D hehe
 
 
 
Så idag när sonen skulle till tandläkaren och vi skulle ta bussen ner tänkte jag "Mitt knä får vara svullet eller ej .. de ska i ett par anständiga byxor!!!" .. och så fick det bli :-)
 
Töntiga minen är för att jag knappt kan hålla tillbaka skrattet som kluckar i min strupe då jag tänker på gårdagen ;-)
 
Den stora peppen jag fick av att läkaren tyckte jag låg bra till med träningen och GuruAffes nålstick gjorde också att jag kunde gå i trapporna både upp och ner från tandläkaren idag.
 
Det var en mycket nöjd Hatte som kom till sjukgymnasten idag :-) På löparbandet kunde jag gå riktigt fort idag. Så fort att jag kunde hålla takten i en housemusiklåt som inte tog slut på 8 minuter. Jag blev till och med  lite svettig på träningen där idag. Det går framåt <3
 
Nu är jag trött och ska gå och lägga mig. Min träning tar lika mycket i koppen som i kroppen .. knepigt men tydligen normalt när ett ben ska återhämta sig.
 
Godnatt govänner <3