Några glimtar från tiden som gått ...

Onsdag och sen då ..?
 
... som vanligt sjukgymnastik och därefter egen fortsatt träning. Jag förundras över hur fort du tappar muskler kontra hur lång tid det tar att få dem tillbaka trots att du envist tränar de övningar du blir visad plus lite till. Jag känner ändå mig positiv och glad över att det går framåt. 
Tänk så självklart vi ser på livet och allt vi kan ta oss till. Gå, springa, cykla, köra bil, träffa vänner, älska och älskas, äta, dricka, känna, se, lukta ... Listan kan göras oändlig för allt jag kunnat göra, kan göra och kommer att kunna göra.
 
 
I fredags hade jag, och en vän jag känt väldigt länge, en fantastisk eftermiddag på Emporia. Både hon och jag är ovana shoppare och Emporia hade vi bara besökt ett par gånger förut. Bara att hitta varandra efter vi kommit dit och parkerat var rena farsen som vi skrattade gott åt 😂😂 Två virriga damer i sina bästa år är på äventyr 😀😀
Sen prova kläder 😂😂 hahaha .. Vissa plagg såg ut som vi försökte med barnstorlekar och andra hängde som på galgen. Vi stannade länge och hann med fika ett par gånger men inköpen var inte många. Vad gjorde väl det? Vi var där mest för att kolla och för att träffas. 💕
 
När jag satt i bilen hem smsade mannen och ville på AW. Ja varför inte. Hem och pausa en stund och sen på cykeln mot stan. Vi hade det jättemysigt på en av stadens restauranger. Efter god mat och dryck hittade vi lite kulturellt att se. Under restaurangen visade det sig att det legat en kyrka som de grävt fram ruinen efter och öppnat för allmänheten. 
 
Helgträningen har blivit lite lugnare än tidigare i veckan eftersom jag har fått tillbaka lite värk i foten och kring ärret. Jag hoppas det är som det ska och att jag kan träna på redan i morgon. 
 
    
 
Lördagens rörliga aktivitet blev därför en cykeltur till Sularpsfarm. Det är så kul att komma dit, bli igenkänd, prata med de fantastiska människorna där, köpa lite annorlunda grönsaker och annat kul. 
På vägen dit mötte jag våren på riktigt. Vitsippor i stora drivor och när jag närmade mig farmen hörde jag lamm som bräkte och tackor som svarade. Härligt!!! 😍😍😍
sen drabbade helghusligheten mig och jag gjorde massor av deliknäcke 😋
 
 
Idag söndag var vi som vanligt i stadens badhus. Sonen simhoppare. Jag gymmade lite försiktigt och tittade på alla duktiga simhoppare.
När jag kom hem och regnet öste ner blev det naturligt att fortsätta vara helghuslig 😀
Idag gjorde jag nyttig och smarrig glutenfri müsli.
 
 
Nu ska jag läsa en god bok om att lära kroppen läka sig själv och såklart sova 😏😴
 
Natti Natti 😍